FRÅGOR OCH SVAR

Här hittar du svar på de frågor vi får oftast från våra kunder. Hittar du inte det svar du söker är du välkommen att kontakta oss.

Betalning & faktura

Tillsammans med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:

  • Betala inom 14 dagar: Betalningstid är 14 dagar från avsändandet av varorna. Villkoren för betala inom 14 dagar finner du här .
  • Konto: Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis med minst 1/24 (minimum 50 SEK) av totala utnyttjade kreditbeloppet eller i enlighet med de i kassan godkända villkoren. För mer information om Klarna Konto inklusive allmänna villkor och Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation finner du här.
  • Betala Direkt: Automatisk dragning från ditt bankkonto: baseras på autogiro och ditt konto debiteras ca två bankdagar efter köpet genomförts eller att varan skickats. Villkoren för användande av autogiro finner du här.
  • Banköverföring: Ditt konto debiteras omedelbart efter att beställningen har lagts.
  • [PLEASE ADJUST ABOVE AND BELOW IN ACCORDANCE WITH THE PAYMENT METHODS USED]

Du hittar mer information om Klarna här och kan läsa deras användarvillkor här .

Om du väljer kortbetalning när du gör en beställning hos oss så dras beloppet direkt på ditt kort. 

Din faktura skickas till dig via e-post i samband med att din order lämnar vårt lager. Fakturan skickas i de flesta fall genom Klarna, men kan även skickas direkt i från oss i vissa fall. Om du mot förmodan inte har mottagit din faktura trots att varorna har kommit fram ber vi dig att kontakta kundservice så hjälper vi dig med att skicka fakturan på nytt. Dubbelkolla alltid “skräpposten” om din faktura hamnat fel.

Den orderbekräftelse som du har fått skickat till din e-postadress vid din beställning gäller som kvitto på ditt köp.
Om du inte har fått meddelandet eller om du behöver ytterligare underlag så är du välkommen att kontakta vår kundservice så hjälper vi dig med detta.

Hittar du inte din fråga här? Vänligen kontakta